4 bogst:brie, feta
6 bogst:chèvre
7 bogst:poulard, ricotta, burrata, stilton, brieost, fetaost
8 bogst:mild ost, mælkeost, hvid ost, blød ost
9 bogst:frisk ost, kærnemælk, ostemasse, roquefort, camembert, osteklods
10 bogst:ostestykke, mozzarella, skimmelost, gorgonzola, cremet ost
12 bogst:hvidmælksost, mælkeprodukt, hvid skimmel
13 bogst:hvid ostetype
14 bogst:cottage cheese
15 bogst:ost med skimmel
17 bogst:ost med mild smag
18 bogst:ost med blød kerne, ost med mild aroma, ost med frisk smag
19 bogst:ost med hvid skorpe, ost med blød skorpe, ost med cremet smag, ost med frisk aroma
20 bogst:hvid ost med skimmel, ost med blød tekstur, ost med skimmelvækst, ost med cremet indre, ost med hvid skimmel
22 bogst:ost med blød overflade, ost med cremet tekstur
23 bogst:ost med mild konsistens
24 bogst:ost med frisk konsistens, ost med skimmeloverflade, hvid ost med blød skorpe, ost med cremet overflade
25 bogst:hvid ost med blød tekstur, hvid ost med cremet indre
28 bogst:ost med mild smag og tekstur