3 bogst:ost, ost
6 bogst:kæmmer, kæmmer
7 bogst:skimmel, kødsost, skimmel, kødsost, kremost, kremost
8 bogst:mælkeost, blød ost, hvid ost, cremeost, mild ost, bagt ost, ostetype, mælkeost, ostskive, blød ost, hvid ost, cremeost, mild ost, bagt ost, ostetype, ostskive
9 bogst:finsk ost, oststykke, ostemasse, oststykke, finsk ost, ostemasse, mælkevare, mælkevare
10 bogst:fransk ost, kremet ost, kremet ost, skimmelost, fransk ost, skimmelost
12 bogst:mælkeprodukt, mælkeprodukt
13 bogst:blød ostetype, ost til tapas, ost til tapas, blød ostetype
14 bogst:delikatesseost, hvidskimmelost, ost til deling, hvidskimmelost, delikatesseost, ost til deling
15 bogst:ost til smøring, ost med skimmel, blød fransk ost, blød fransk ost, ost med skimmel, ost til smøring
16 bogst:ost til ostebord, ost til ostebord
17 bogst:ost med mild smag, ost med mild duft, ost med mild duft, ost med mild smag
18 bogst:fransk delikatesse, ost fra Normandiet, ost med blød kerne, fransk delikatesse, ost fra Normandiet, ost med mild aroma, ost med blød kerne, ost med mild aroma
19 bogst:ost med cremet smag, ost med cremet smag
20 bogst:ost med blød tekstur, blød ost med skimmel, ost med blød skimmel, ost med hvid skimmel, ost med hvid skimmel, ost med blød tekstur, blød ost med skimmel, ost med blød skimmel
22 bogst:ost med skimmelpletter, ost med skimmelpletter, ost med cremet indhold, ost med cremet indhold
25 bogst:ost med cremet konsistens, ost med cremet konsistens
27 bogst:ost med karakteristisk smag, ost med karakteristisk smag
29 bogst:ost med hvid skimmeloverflade, ost med hvid skimmeloverflade