6 bogst:Kultur
9 bogst:Fermenter, Gærsvampe, Gærceller
10 bogst:Probiotika, Lactococci
11 bogst:Lactococcus, Normalflora
12 bogst:Gærbakterier, Syrebakterie
13 bogst:Tarmbakterier, Bakterieflora, Lactobaciller, Syrebakterier, Lactobacillus
14 bogst:Gæreorganismer, Mælkefermenter, Mælkesyregener, Mælkesyregæret, Vækstbakterier, Fæcesbakterier
15 bogst:Mælkesyregæring, Kulturbakterier, Bifidobakterier, Bakteriestammer
16 bogst:Lactococcus spp.
17 bogst:Syrebakterieflora, Bakterieaktivitet, Lactococci-gruppe, Lactococcus-arter, Mælkesyrebakterie, Probiotisk kultur, Fødevarebakterier
18 bogst:Lactococcus lactis, Bakteriepopulation, Mælkesyrebakterier, Mælkesyregenerator, Lactococci-stammer
19 bogst:Gæreprocesbakterier, Probiotisk bakterie
21 bogst:Probiotiske bakterier, Fermenteringsbakterie
22 bogst:Fermenteringsbakterier, Syrebakterieproduktion
23 bogst:Fermentationsorganismer, Fermenteringsorganismer
24 bogst:Fermenteringsbakteriella
25 bogst:Gastrointestinalbakterier, Mælkeproduktionsbakterier
26 bogst:Syrefremkaldende bakterier
27 bogst:Mælkefermenteringsbakterier