3 bogst:Gær
7 bogst:Ferment
8 bogst:Bakterie, Gærsvamp
9 bogst:Tarmflora
11 bogst:Probiotikum, Lactococcus
12 bogst:Tarmbakterie, Mælkeferment
13 bogst:Laktobacillus, Lactobacillus, Bakterieflora
14 bogst:Bakteriekultur, Kefirbakterier
15 bogst:Surmælksprodukt, Mælkesyregæring, Bifidobacterium, Yoghurtbakterie
16 bogst:Gærede produkter, Gærede fødevarer, Fermenteret mælk
17 bogst:Probiotisk kultur, Mælkesyrebakterie, Bakterieaktivitet, Gærede grøntsager
18 bogst:Mælkesyrebakterier, Mælkesyregæret mad
19 bogst:Lactobacillus casei, Fermenteringskultur, Probiotisk bakterie, Fermenteringsmiddel, Laktobacillus casei, Yoghurtsyrebakterie, Mælkesyregæret føde
20 bogst:Lactobacillus brevis, Mælkesyrebakterieart
21 bogst:Mælkesyregæret kultur, Fermenteringsbakterie, Lactobacillus gasseri, Probiotisk supplement, Lactobacillus reuteri
22 bogst:Mælkesyrebakterieflora, Fermenteringsbakterier, Probiotisk bakterieart, Bakterieflora i tarmen, Mælkesyregæringsproces, Mælkesyrefremstillelse
23 bogst:Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum
24 bogst:Lactobacillus helveticus, Lactobacillus salivarius
25 bogst:Lactobacillus delbrueckii, Laktobacillus acidophilus, Mælkesyrebakterie-variant, Mælkesyrebakteriekompleks, Probiotisk bakteriekultur
26 bogst:Lactobacillus rhamnosus GG