7 bogst:kontrol, sundhed
8 bogst:sensorik, hygiejne
9 bogst:sikkerhed, forskning, udvikling
10 bogst:produktion, innovation
11 bogst:dehydrering, emballering
12 bogst:bioteknologi, madteknologi, effektivitet, pålidelighed, fermentering, fremstilling
13 bogst:processtyring, køleteknologi, kemiteknologi, proceskontrol, bæredygtighed, forarbejdning
14 bogst:varmeteknologi, pakketeknologi, pasteurisering, smagforbedring, næringsindhold, foderteknologi, miljøteknologi, automatisering
15 bogst:fødevareredning, farvebehandling, standardisering, mikroorganismer, procesudvikling
16 bogst:kvalitetskontrol, kvalitetsstyring
17 bogst:innovationsproces, fødevareteknologi, sikkerhedskontrol
18 bogst:fødevareinnovation, tilsætningsstoffer, frysningsteknologi
19 bogst:sikkerhedsteknologi, analytisk teknologi, fremstillingsproces, innovativ teknologi
20 bogst:produktionsteknologi, bæredygtig teknologi, opvarmningsteknologi
21 bogst:emballeringsteknologi, miljøvenlig teknologi, antioxidantbehandling
22 bogst:fermenteringsteknologi, konserveringsteknologi