4 bogst:mørt, mild, blid, blød
5 bogst:blødt
6 bogst:udkogt
7 bogst:smattet, letkogt
8 bogst:let kogt, overkogt, udvandet, blødende
9 bogst:blødgjort
10 bogst:blidt kogt, mildt kogt, blød i kød
12 bogst:svag kogning, delikat kogt, let at tygge, blid kogning, mild kogning, let at spise
13 bogst:blød i midten, skånsomt kogt, mild i smagen
14 bogst:mild i tekstur, blød i tekstur, let at fordøje, blød og saftig
15 bogst:mildt tilberedt, blød i struktur, blød madlavning, skånsom kogning
17 bogst:blid tilberedning, blød i grøntsager, mild tilberedning, blød tilberedning
18 bogst:skånsomt tilberedt
19 bogst:blød i kød og grønt, mild i tilberedning, blød i konsistensen
20 bogst:blød og let at tygge