4 bogst:møre, mørt, blød
5 bogst:simre
6 bogst:simmer
7 bogst:mørning, småkoge
8 bogst:blødgøre, stegning, stuvning, mørt kød
9 bogst:sous-vide, overbæret, sous vide, braiseret
10 bogst:braisering, kødsimring
11 bogst:kødstegning
13 bogst:koge langsomt
14 bogst:langsomt stegt
15 bogst:langtidskogning, mørning i væske, mørt og saftigt, langsom kogning
16 bogst:langtidsstegning, stegning i væske, langsom stegning
17 bogst:langstidsstegning
18 bogst:langsomt tilberedt, langsom madlavning
20 bogst:langsom tilberedning
22 bogst:overbæret tilberedning
23 bogst:langsom varmebehandling
24 bogst:langsommere tilberedning
27 bogst:langsom tilberedningsteknik, langsom tilberedningsproces, langsom tilberedningsmetode, langsom tilberedning af kød, langsom tilberedning af ret