5 bogst:Stegt
6 bogst:Brunet, Skorpe
7 bogst:Ovnbagt, Bruning, Krydder, Kogetid, Gulbrun, Rødbrun, Syrning, Kogning
8 bogst:Mørkbrun, Mørkning, Brænding, Krydderi, Karamell, Stegning, Brydning, Farvning, Ristning, Malkning
9 bogst:Kogebruun, Kogepunkt
10 bogst:Udsmykning, Mørk farve, Ovnbagning, Kødbruning, Farveskift, Kødsætning, Gyllenbrun
11 bogst:Temperering, Gratinering
12 bogst:Smagssætning, Kobberfarvet, Overbrænding, Fremstilling
13 bogst:Sukkerkaramel, Chokoladebrun, Ovntemperatur, Brunoverflade, Færdiggørelse
14 bogst:Bruningsmiddel, Krydderbruning, Farveudvikling, Caramelisering, Bruningsproces, Karamelliseret
15 bogst:Farvningsteknik, Karamellisering, Krydderfarvning, Varmebehandling
16 bogst:Kunstig farvning
17 bogst:Temperaturkontrol, Maillard-reaktion
19 bogst:Kunstig farveteknik, Overfladebehandling
21 bogst:Karamelliseret sukker
22 bogst:Kunstig bruningsproces, Kunstig bruningsmetode
23 bogst:Kunstig karamellisering