4 bogst:kemi, syre
5 bogst:syrer
7 bogst:pH-syre, vinsyre
8 bogst:pH-værdi, syretest, æblesyre
9 bogst:mælkesyre
10 bogst:syregruppe, frugt-syre, syreholdig, syre i vin
11 bogst:citron-syre, syreindhold
12 bogst:syrereaktion, pH-regulator, frugtalkohol, frugtindhold
13 bogst:naturlig syre, syre i plante, syreindholdet, organisk syre
14 bogst:kemisk analyse, syreproduktion
15 bogst:konsistensgiver, kemisk substans, smagsforstærker, frugtproduktion, kemisk struktur, syrer i naturen
16 bogst:kemisk komponent, syre i fødevarer, pH-værdi i frugt
17 bogst:syrer i fødevarer, organisk syrestof, syre i madlavning, fødevarekemikalie, frugt-syreindhold
18 bogst:kemisk forbindelse
19 bogst:syrer til fødevarer, konserveringsmiddel, syreindhold i frugt, syreindhold i druer
20 bogst:naturlig kemisk stof, organisk kemisk stof, organisk syreindhold, syreholdig opløsning, organisk forbindelse
21 bogst:syreindholdet i frugt, organisk syre i frugt
22 bogst:organisk syrekomponent
23 bogst:organisk syre i naturen, organisk syreproduktion
24 bogst:syrereaktion i fødevarer, syreproduktion i planter
26 bogst:kemisk analyse af æblesyre
27 bogst:kemisk struktur af æblesyre